• Посилання скопійовано

Електронна звітність для аудиторів

Лист Аудиторської палати від 04.01.2012 р. «Щодо звітності за 2011 рік»

Аудиторська палата України інформує, що запроваджено формування електронних масивів звітності, що подають суб’єкти аудиторської діяльності.

Секретаріат АПУ приймає звітність в паперовій та/або електронній формі з використанням будь-якого програмного продукту за вибором суб’єктів аудиторської діяльності з дотриманням формату звітності за формою №1-аудит (річна) «Звіт аудиторської фірми (аудитора) про надані послуги» (рішенням АПУ від 04.11.2010 р. №221/14).

Згідно з п. 3.1 Порядку ведення Реєстру аудиторських фірм та аудиторів (рішення АПУ від 26.04.2007 р. №176/7), підставою для прийняття АПУ рішення про вилучення аудиторської фірми або аудитора з Реєстру є, зокрема, неподання аудиторською фірмою (аудитором) в установлений АПУ термін звіту про надані послуги за минулий рік (форма №1-аудит) або зазначення у звіті недостовірної інформації.

Звіти приймаються:

за електронною адресою: zvit1@apu.com.ua

за поштовою адресою: Аудиторська палата України

вул. Підгірна, 1, кім. 14, м. Київ, 04107

Контактні телефони: 044-486-28-37, 044-483-82-70.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»