• Посилання скопійовано

Податкова декларація з податку на додану вартість за січень 2012 року подається за новою формою.

Державна податкова служба у м. Києві звертає увагу на те, що 10 січня 2012 року набув чинності наказ Міністерства фінансів України від 25.11.2011 року № 1492 "Про затвердження форм та Порядку заповнення і подання податкової звітності з податку на додану вартість", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 20.12.2011 року за № 1490/20228 (далі – Наказ № 1492).

Згідно із пунктом 46.6 статті 46 Податкового кодексу України до визначення нових форм декларацій (розрахунків), які набирають чинності для складання звітності з податкового періоду, що настає за податковим періодом, у якому відбулося їх оприлюднення, є чинними форми декларацій (розрахунків), чинні до такого визначення.

Враховуючи зазначене, з 1 лютого 2012 року податкова звітність з податку на додану вартість повинна подаватися до органів державної податкової служби за формами, затвердженими Наказом № 1492.

Тобто, податкова декларація з податку на додану вартість за січень 2012 року повинна бути подана не пізніше 20 лютого 2012 року за формою, затвердженою Наказом № 1492.

Нові форми звітності з ПДВ розміщено в базі "Бланки звітності" (завантажити форми >>>)

Порядок їх заповнення розміщено в розділі "Документи для роботи" (завантажити Порядок >>>)

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»