• Посилання скопійовано

Підтвердження статусу податкового резидента на формах іноземного зразка

Чи може надаватися підтвердження статусу податкового резидента України у спеціальних розділах форм, затверджених компетентними органами іноземних держав?

Наказом №575 внесено зміни до наказу №173, якими встановлено, що ДПІ за місцезнаходженням юрособи (місцем проживання фізособи) у разі подання такою особою заяви про звільнення (зменшення) від оподаткування доходів із джерел в іноземній державі або заяви про відшкодування уже сплачених податків на території іноземної держави за формами, затвердженими компетентним органом цієї іноземної держави з виконання міжнародних договорів про уникнення подвійного оподаткування на її території, зобов’язані підтверджувати статус податкового резидента на цих формах підписом начальника ДПІ та печаткою.

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»