• Посилання скопійовано

Якщо весь дохід — від одного податкового агента, подавати декларацію не треба

У 2011 році я працював тільки за основним місцем роботи. Крім того, у лютому, квітні, серпні та вересні я здавав в оренду свій легковий автомобіль підприємству, на якому я працюю. Чи я зобов’язаний подавати декларацію за 2011 рік?

Пунктом 179.2 ст. 179 Податкового кодексу України встановлено, що обов’язок платника податку щодо подання податкової декларації вважається виконаним, якщо він отримував доходи:

— тільки від податкових агентів, крім випадків, прямо передбачених цим розділом;

— від операцій продажу (обміну) майна, дарування, при нотаріальному посвідченні договорів, за якими було сплачено податок відповідно до цього розділу;

— у вигляді об’єктів спадщини, які відповідно до цього розділу оподатковуються за нульовою ставкою податку.

Оскільки Ви отримували доходи тільки від одного податкового агента, декларацію про майновий стан і доходи за 2011 рік не подаєте.

 

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»