• Посилання скопійовано

До Держекспортконтролю треба буде подавати менше документів

Замість виписки чи витягу з ЄДР і засвідчених нотаріальних копій статуту, установчого договору до Держекспортконтролю слід подавати тільки засвідчені копії статуту, установчого договору

Кабмін постановою від 24.10.2012 р. №1027 вніс зміни до деяких постанов Кабінету Міністрів з питань державного експортного контролю.
Змінами, внесеними до Положення про порядок проведення експертизи в галузі державного експортного контролю, передбачено, що для проведення попередньої експертизи товарів, міжнародні передачі яких підлягають держекспортконтролю, суб'єкт надсилає на ім’я голова Держекспортконтролю лист зі стислим викладом мети звернення, до якого додає лише засвідчені копії статуту, установчого договору.
Зазначимо, що нині діє норма, яка вимагає в цьому разі додавати виписку чи витяг з ЄДР і засвідчені нотаріальні копії статуту, установчого договору.
Нагадаємо, що 17.10.2012 р. Кабмін Постановою №949 вніс зміни до законодавства, якими скорочується кількість довідок на паперових носіях, що подаються суб'єктами господарювання для ведення бізнесу.
Крім того, внесено зміни до:
— Порядку здійснення державного контролю за міжнародними передачами товарів військового призначення;
— Порядку здійснення державного контролю за міжнародними передачами товарів подвійного використання.
Постанова набирає чинності з дня опублікування.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»