• Посилання скопійовано

ДПС роз'яснила порядок подання податкової звітності в електронній формі

Лист ДПСУ від 24.10.2012 р. №4158/0/61-12/18-4015

ДПС зазначила, що обов'язковість подання податкової звітності до органу податкової служби винятково в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством, запроваджено тільки для платників податків, що належать до великих і середніх підприємств.
Нагадаємо, що відповідно до ст. 55 ГК до великих підприємств належать суб'єкти господарювання, у яких середня чисельність працівників за звітний період (календарний рік) перевищує 250 осіб і річний дохід від будь-якої діяльності перевищує суму, еквівалентну 50 мільйонам євро, визначену за середньорічним курсом НБУ.
До середніх підприємств належать суб'єкти господарювання, у яких чисельність працівників коливається від 50 до 250 осіб, а річний дохід становить суму, еквівалентну від 10 до 50 мільйонів євро, визначену за середньорічним курсом НБУ.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»