• Посилання скопійовано

Декларація збору за спеціальне використання води – нова форма зі звіту за 1 квартал

Наказ Мінфіну від 21.12.2012 р. №1403

Декларація збору за спеціальне використання води – нова форма зі звіту за 1 квартал

Мінфін затвердив Декларації збору за спеціальне водокористування в новій редакції. Так змін зазнали наступні форми податкових декларацій:

1)декларації збору:

- за спеціальне використання поверхневих та підземних вод; 

- за спеціальне використання поверхневої води теплоелектростанціями з прямоточною системою водопостачання; 

- за спеціальне використання поверхневих і підземних вод житлово-комунальними підприємствами; 

- за спеціальне використання води, яка входить виключно до складу напоїв; за спеціальне використання поверхневих і підземних вод для потреб рибництва; за спеціальне використання кар’єрної, шахтної, дренажної води;

2) декларації збору за спеціальне використання води для потреб гідроенергетики;

3) декларації збору за спеціальне використання поверхневих вод для потреб водного транспорту (крім морського водного транспорту, який використовує річковий водний шлях виключно для заходження з моря у морський порт, розташований у пониззі річки, без використання спеціальних заходів забезпечення судноплавства, стоянкових та службово-допоміжних суден, та експлуатації водних шляхів річки Дунай.

Наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Увага! Станом на 28.01.2013 нові форми не оприлюднено. За правилами ПКУ нові форми необхідно буде застосовувати починаючи зі звіту за І квартал (пп. 46.6 ПКУ).

 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»