• Посилання скопійовано

Заповнюємо і подаємо Декларацію про доходи громадян в електронному вигляді на сайті податкової

З 1-го січня триває кампанія декларування громадянами свого майнового стану та доходів, отриманих протягом 2012 року. Термін подання декларації - до 1 травня 2013 року

Заповнюємо і подаємо Декларацію про доходи громадян в електронному вигляді на сайті податкової

З 1-го січня триває кампанія декларування громадянами свого майнового стану та доходів, отриманих протягом 2012 року. Термін подання декларації - до 1 травня 2013 року.

Для спрощення процедури звітування податковою службою створено новий сервіс «Заповнення декларації оnLine», який надає змогу заповнити декларацію та направити її до податкової через Інтернет.

Заповнити декларацію про майновий стан і доходи можна на веб-порталі ДПС України. Створення декларації складатиметься з трьох простих кроків. По-перше, платник має обрати відповідну категорію – “фізична особа-підприємець” чи “громадянин”. По-друге, вибрати, в якому вигляді зберегти заповнену декларацію – паперовому чи електронному. І вже, по-третє, перейти безпосередньо до заповнення документу. 

Після того, як платник внесе усі необхідні дані та скріпить їх цифровим підписом, декларація або буде надіслана до податкової, або буде збережена для друку у паперовому вигляді. 

Для заповнення декларації про майновий стан і доходи на веб-порталі ДПС України, необхідно отримати безкоштовний електронний ключ, що надається в будь-якому Центрі обслуговування платників податків. Електронний цифровий підпис необхідний для аутентифікації платника податків у веб-документі для підтвердження його особистості. Нагадаємо, що при ДПІ у Печерському районі м. Києва ДПС діє ЦОПП за адресою: м. Київ, вул. Лєскова, 4, телефон модератора - 201-89-04.

Новий сервіс дозволяє платникам виконати свій обов’язок перед державою в зручний для них час без необхідності відвідувати податкову.

Джерело: ДПІ у Оболонському районі м.Києва ДПС

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»