• Посилання скопійовано

15 лютого - останній день подання звіту про використання РРО за січень 2013 року

Замість подання звітності на паперових носіях 1 раз на місяць, не пізніше 15 числа наступного за звітним місяця, передбачено її подання в електронному вигляді по дротовим або бездротовим каналам зв'язку

15 лютого - останній день подання звіту про використання РРО за січень 2013 року

З 1 січня 2013 року, відповідно до вимог Закону України від 06.07.1995 р. №265/95-ВР "Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг", суб'єктам господарювання необхідно подавати до органів державної податкової служби електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій дротовими або бездротовими каналами зв'язку. 

Необхідно зазначити, що зазначені норми не вводять додаткових обов'язків для суб'єктів господарювання, а лише змінюють старий порядок подання звітності. Так, замість подання звітності на паперових носіях 1 раз на місяць, не пізніше 15 числа наступного за звітним місяця, передбачено її подання в електронному вигляді по дротовим або бездротовим каналам зв'язку.

Суб'єктам господарювання, які не мають можливості подання інформації по дротових або бездротових каналах зв'язку, ДПС у м. Києві нагадує, що 15 лютого 2013 року останній день подання звіту про використання РРО за січень 2013 року. 

Завантажити звіт про використання РРО >>

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»