• Посилання скопійовано

Декларацію за спецводокористування за І квартал подаємо за старими формами

ДПС у м. Києві повідомляє, що наказом Міністерства фінансів України від 21.12.2012 р. №1403, який набрав чинності з 01.02.2013 р., затверджені нові форми податкових декларацій збору за спеціальне використання води

Декларацію за спецводокористування за І квартал подаємо за старими формами

Відповідно ст. 328 Податкового кодексу України базовий податковий (звітний) період для збору за спеціальне використання води дорівнює календарному кварталу.

Враховуючи приписи ст. 46 Податкового кодексу та те, що оприлюднення нових форм звітності по збору за спеціальне використання води відбулося у І кварталі 2013 року, звітність за новими формами платники податку повинні складати починаючи з другого кварталу 2013 року.

Звітність по збору за спеціальне використання води за І квартал 2013 року подається за формами, затвердженими наказом ДПА України від 24.12.2010 р. №1009 "Про затвердження форм податкових декларацій збору за спеціальне використання води". Граничний термін подання такої звітності – 13 травня 2013 року.

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»