• Посилання скопійовано

З 1 липня за неподання електронної касової звітності настає відповідальність

15 травня – останній день подання звіту про використання РРО!

З 1 липня за неподання електронної касової звітності настає відповідальність

Головне управління Міндоходів у м. Києві нагадує, що 15 травня 2013 року останній день подання звіту про використання реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій (форма №ЗВР-1) за квітень 2013 року.

Суб`єкти господарювання, які подають до органів Міністерства доходів і зборів по дротових або бездротових каналах зв’язку електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків, Звіт про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій за формою  №ЗВР-1 можуть не подавати.

Головне управління Міндоходів у м. Києві нагадує, що з 1 січня 2013 року суб’єктам господарювання необхідно подавати до органів Міністерства доходів і зборів електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків РРО.

Увага! з 1 липня 2013 року за неподання електронної касової звітності настає відповідальність, згідно законодавства.

Доводимо до Вашого відома, що наказом Міністерства доходів і зборів України від 26.04.2013 р. №82 затверджено в новій редакції Державний реєстр розрахункових операцій.    

Нагадуємо, Державний реєстр РРО містить інформацію щодо кожної моделі РРО: назва, версія внутрішнього програмного забезпечення, найменування заявника та виробника, термін первинної реєстрації в органах Міндоходів України, дата й номер рішення про включення до Державного реєстру, а також сфера застосування відповідного РРО.

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»