• Посилання скопійовано

20 травня – останній день подання декларації акцизного податку за квітень

Декларація акцизного податку за квітень 2013 року подається до органу ДПС за місцем реєстрації незалежно від того, чи провадив платник господарську діяльність у цьому періоді

20 травня – останній день подання декларації акцизного податку за квітень

Нагадаємо, платники податку з підакцизних товарів (продукції), вироблених на митній території України, та імпортери алкогольних напоїв та тютюнових виробів подають щомісяця не пізніше 20 числа наступного періоду органу державної податкової служби декларацію акцизного податку (п. 223.2 ст. 223 Податкового кодексу України). Тобто, декларація акцизного податку за квітень 2013 року подається до 20 травня  включно.

Така декларація подається до органу ДПС за місцем реєстрації незалежно від того, чи провадив платник господарську діяльність у цьому періоді.

Форму декларації акцизного податку і Порядок заповнення та подання декларації акцизного податку затверджено наказом ДПА України від 24.12.2010 №1030.

Джерело: Міністерство доходів і зборів України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»