• Посилання скопійовано

Якщо інформація, не передбачена у фінансовій звітності, відображаємо її в примітках

При складанні фінзвітності за 2012 рік за міжнародними стандартами у випадках, коли цими стандартами вимагається розкривати інформацію, представлення якої не передбачено чинними на той час формами, така інформація розкривається у примітках

Якщо інформація, не передбачена у фінансовій звітності, відображаємо її в примітках

Наказом Мінфіну від 07.02.2013 р. №73 затверджені нові форми фінансової звітності, у тому числі форма Звіт про фінансові результати (Звіт про сукупний дохід), які розроблені з урахуванням вимог Міжнародного стандарту бухгалтерського обліку 1 "Подання фінансової звітності" (Лист Мінфіну від 07.05.2013 р. №81-08410-07-29/14073).

Раніше Мінфіном було роз'яснено, що при складанні фінансової звітності за 2012 рік за міжнародними стандартами фінансової звітності у випадках, коли цими стандартами вимагається розкривати у фінансовій звітності інформацію, представлення якої не передбачено чинними на той час формами фінансової звітності, така інформація розкривається у примітках до фінансових звітів.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»