• Посилання скопійовано

Заповнюємо форму «№1-підприємництво» правильно

Надано роз'яснення щодо заповнення форми статспостереження № 1-підприємництво, яку подають до органу держстатистики за своїм місцезнаходженням юрособи (підприємства) усіх видів економічної діяльності

Заповнюємо форму «№1-підприємництво» правильно

Держстат надав розяснення щодо заповнення форми державного статистичного спостереження №1-підприємництво (коротка) (річна) "Структурне обстеження підприємства".

Даний звіт відображає показники, сформовані з використанням регістрів бухгалтерського обліку, Плану рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань і господарських операцій суб'єктів малого підприємництва, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 19 квітня 2001 року №186, або якщо підприємство не використовує спрощений План рахунків - План рахунків бухгалтерського обліку активів, капіталу, зобов'язань і господарських операцій підприємств і організацій та Інструкції про застосування Плану рахунків, затверджені наказом Мінфіну від 30 листопада 1999 року №291, національні П(С)БО, затверджені відповідними нормативно-правовими актами Міністерства фінансів України, міжнародні стандарти бухгалтерського обліку та фінансової звітності, а також первинні документи, затверджені наказами центрального органу виконавчої влади в галузі статистики, необхідні для складання показників зі статистики праці.

Вартісні показники звіту не включають інформацію щодо ПДВ, де одиницями вимірювання вартісного показника є тисячі гривень з одним десятковим знаком.

За відсутності даних звіту відповідні рядки (графи) вміщають прочерки.

Звіт відображає інформацію про результати діяльності (вартісні показники) з урахуванням своєї частки у спільній діяльності без створення юридичної особи, якщо підприємство є учасником спільної діяльності без створення юридичної особи (Роз'яснення від 16.08.2013 р. №18.1-12/11).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»