• Посилання скопійовано

Розроблено нову форму декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари

Міндоходів оприлюднило проект наказу про затвердження форми Декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари та Порядку її складання

Розроблено нову форму декларації про максимальні роздрібні ціни на підакцизні товари

Міністерство доходів і зборів України розробило та оприлюднило проект наказу, яким передбачено затвердження нової форми Декларації про максимально роздрібні ціни на підакцизні товари (продукцію) та порядку щодо її складання та подання. 

Особливих змін нова форма Декларації не зазнала. У заголовній частині тепер відсутня назва органу, в який повинна подаватися Декларація, а рядок 4 "Місце знаходження (місце проживання) виробника (імпортера)" доповнено новим реквізитом «Міжміський код».

Декларація у формі, затвердженій цим наказом, подаватиметься виробником або імпортером підакцизних товарів (продукції) до центрального органу виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову і митну політику, не пізніше ніж за п'ять календарних днів до дати встановлення максимальних роздрібних цін.

У разі прийняття цей наказ набере чинності через 10 днів після його офіційного опублікування.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»