• Посилання скопійовано

За помилки у формі №1ДФ штрафних санкцій не буде

1 січня 2014 року набув чинності Закон №657, згідно з яким за самостійне виправлення помилок у формі №1ДФ не штрафуватимуть

За помилки у формі №1ДФ штрафних санкцій не буде

1 січня 2014 року набув чинності Закон від 24.10.2013 р. №657, згідно з яким штрафні санкції за помилки в податковому розрахунку за формою № 1ДФ не будуть застосовуватися:

-  якщо недостовірні відомості чи помилки не призвели до зменшення і/або збільшення податкових зобов'язань платника податку та/або до зміни платника податку;

- якщо ненарахування, неутримання та/або несплата (неперерахування ) ПДФО самостійно виявляється податковим агентом при проведенні перерахунку цього податку , передбаченого пунктом п. 169.4 ст. 169 ПКУ, і виправляється в наступних податкових періодах протягом податкового ( звітного) року згідно з ПКУ.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»