• Посилання скопійовано

20 січня 2014 року – останній день подання звітності з єдиного внеску

Звіт з єдиного соцвнеску до органів доходів і зборів подається страхувальниками щомісячно протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного місяця

20 січня 2014 року – останній день подання звітності з єдиного внеску

Головне управління Міндоходів у м. Києві нагадує, що звіт з єдиного соціального внеску до органів доходів і зборів подається страхувальниками щомісячно протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного місяця. Тому останнім днем подання звітності з ЄСВ за грудень 2013 року є 20 січня 2014 року.

Фізичні особи – підприємці (в тому числі ті, що обрали спрощену систему оподаткування), які не використовують працю найманих працівників, формують та подають звіт самі за себе один раз на рік до 10 лютого року, наступного за звітним періодом. Звітним періодом є календарний рік.

Тобто, останній день подання фізичними особами – підприємцями звіту з єдиного соціального внеску за 2013 рік є 10 лютого 2014 року.

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»