• Посилання скопійовано

Оприлюднено форми звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкоголю і тютюну

Міндоходів оприлюднило проект форм звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та інструкцій щодо їх заповнення

Оприлюднено форми звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкоголю і тютюну

Міндоходів розроблено та оприлюднено проект наказу „Про затвердження форм звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та інструкцій щодо їх заповнення”.

Проектом наказу передбачено затвердження форм звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів, а саме форм звітів:

- № 1-РС „Звіт про обсяги виробництва та реалізації спирту”,

- № 2-РС „Звіт про обсяги виробництва та реалізації алкогольних напоїв”,

- № 3-РС „Звіт про обсяги виробництва та реалізації тютюнових виробів”, № 1-ОА „Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі”,

- № 1-ОТ „Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у оптовій мережі”,

- № 1-РА „Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у роздрібній мережі”,

- № 1-РТ „Звіт про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у роздрібній мережі”, та інструкцій щодо заповнення цих форм звітів.

Переглянути проект наказу „Про затвердження форм звітів щодо виробництва й обігу спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів та інструкцій щодо їх заповнення” >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»