• Посилання скопійовано

За 2013 рік звітуємо за новою формою декларації про доходи

З 01.01.2014 року, підвівши підсумки 2013 року, фізособи - платники податку повинні подавати до територіальних органів Міндоходів за місцем реєстрації декларацію про майновий стан і доходи нової форми

За 2013 рік звітуємо за новою формою декларації про доходи

ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області повідомляє, що від 31 грудня 2013 року дійсна нова форма податкової декларації про майновий стан і доходи та відповідно Інструкція щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи. Відповідно втратила чинність декларація, затверджена наказом Міндоходів від 07.11.2011 р. №1395 (на підставі Наказу Мінфіну від 11.12.2013 р. №1054).

Отже, з 01.01.2014 року, підвівши підсумки 2013 року, фізичні особи - платники податку повинні подавати до територіальних органів Міндоходів за місцем реєстрації податкову декларацію про майновий стан і доходи нової форми.

Нагадаємо, що декларація, як і раніше, складається з восьми розділів, що подаються на двох двосторонніх аркушах формату А4, та семи додатків до декларації, які подаються на одно- та двосторонніх аркушах формату А4 та містять розрахунки окремих видів доходів (витрат).

Новини по темі:

Затверджено нову декларацію про доходи;

- Громадяни мають право подати річну декларацію про доходи для отримання податкової знижки.

На підставі: ГУ ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»