• Посилання скопійовано

Форма статспостереження №1-заборгованість: заповнюємо правильно

Держстат роз'яснює, як правильно заповнити форму статспостереження №1-заборгованість (ЖКГ) (місячна) "Про оплату населенням житлово-комунальних послуг та електроенергії"

Форма статспостереження №1-заборгованість: заповнюємо правильно

Держстатом роз'яснено спосіб заповнення форми державного статистичного спостереження №1-заборгованість (ЖКГ) (місячна) "Про оплату населенням житлово-комунальних послуг та електроенергії".

Так, звітним періодом для заповнення звіту є кожний місяць поточного року за станом на кінець звітного місяця.

У звіті відображено дані юросіб, які мають на балансі або експлуатують житловий фонд, надають населенню комунальні послуги, які:

1) обліковують оплату за надані ними житлово-комунальні послуги;

2) обліковують оплату житлово-комунальних послуг, наданих іншими підприємствами.

У звіті відображено також дані юросіб, які мають на балансі або експлуатують гуртожитки, але тільки у тому разі, коли їх мешканці мають особові рахунки та розраховуються за надані житлово-комунальні послуги, а не сплачують плату за ліжко-місце.

Інформація щодо нарахування, оплати та заборгованості за житлово-комунальні послуги відображається окремо за кожним видом послуг.

Не допускається одночасне надходження даних за окремим підприємством, що надає певні види послуг, від нього та з іншого підприємства, яке нараховує плату за ці послуги.

Інформація щодо нарахування, оплати та заборгованості населення подається за винятком сум субсидій і всіх пільг, відображаючи нараховані до оплати та сплачені суми безпосередньо населенням.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»