• Посилання скопійовано

З 2014 року для більшості платників податку на прибуток базовий звітний період - рік

Платники податку на прибуток, у яких доходи за останній базовий податковий період не перевищують 10 млн грн, та неприбуткові установи подають декларацію за звітний (податковий) рік

З 2014 року для більшості платників податку на прибуток базовий звітний період - рік

Законом України від 24.10.13 року №657 внесено зміни до п. 152.9 ст. 152 Податкового кодексу, відповідно до яких базовим податковим (звітним) періодом для платників авансових внесків є календарний рік або календарний квартал.

Таким чином, платники податку на прибуток, у яких доходи за останній базовий податковий період не перевищують 10 млн. грн, та неприбуткові установи подають декларацію до контролюючих органів за звітний (податковий) рік.

Всі інші платники, дохід яких перевищує 10 млн грн, подають звітність щоквартально, тобто протягом 40 днів після закінчення кварталу за підсумками першого кварталу, півріччя, трьох кварталів та за рік.

Джерело: ДПІ у Печерському районі м.Києва

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»