• Посилання скопійовано

Терміни подання фінансової звітності не змінилися

Платники податку на прибуток разом з декларацією з податку на прибуток подають до органів Міндоходів квартальну або річну фінзвітність

Терміни подання фінансової звітності не змінилися

Постановою Кабінету Міністрів України від 07.11.2013 №820 змінено термін подання річної фінансової звітності органам, до сфери управління яких належать підприємства, та органам статистики з 9 лютого на 28 лютого наступного за звітним року.

В той же час терміни подання фінансової звітності до органів Міндоходів не змінилися. Нагадуємо, що відповідно до пункту 46.2 Податкового кодексу України платники податку на прибуток разом з податковою декларацією з податку на прибуток подають до органів Міндоходів квартальну або річну фінансову звітність у терміни, встановлені для подання податкової декларації.

Тобто платники податку на прибуток, для яких базовим періодом є календарний квартал, фінансову звітність до органів Міндоходів будуть подавати протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного кварталу, за 2013 рік - не пізніше 10 лютого 2014 року; платники, для яких базовим періодом є календарний рік та малі підприємства – відповідно протягом 60 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного року, за 2013 рік - не пізніше 3 березня 2014 року.

Джерело: ГУ ДФС у Львівській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»