• Посилання скопійовано

Проміжну консолідовану звітність банківської групи слід подати до 15 квітня

Проміжна консолідована звітність банківської групи та проміжна субконсолідована звітність підгруп банківської групи за IV квартал має подаватися не пізніше 15 квітня

Проміжну консолідовану звітність банківської групи слід подати до 15 квітня

Нацбанк нагадав, що відповідно до Положення про порядок регулювання діяльності банківських груп (далі - Положення №254), відповідальна особа банківської групи подає до Нацбанку проміжну консолідовану звітність банківської групи та проміжну субконсолідовану звітність підгруп банківської групи не пізніше останнього робочого дня другого місяця, наступного за звітним кварталом.

Змінами до форми статистичної звітності №612, внесеними постановою НБУ від 27.12.2013 р. №555, строк подання цієї форми за IV квартал до Нацбанку подовжено до 15 квітня року, наступного за звітним періодом.

До часу внесення відповідних змін до Положення №254 проміжна консолідована звітність банківської групи та проміжна субконсолідована звітність підгруп банківської групи за IV квартал має подаватися відповідальною особою банківської групи до Нацбанку у строк не пізніше 15 квітня року, наступного за звітним періодом (Лист НБУ від 05.02.2014 р. №40-117/4774).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»