• Посилання скопійовано

Роз'яснено, як заповнювати форму статспостереження №2-торг

Держстат надав роз'яснення щодо заповнення форми державного статспостереження №2-торг (авто) "Звіт про продаж і запаси автотранспортних засобів, деталей та приладдя до них"

Роз'яснено, як заповнювати форму статспостереження №2-торг

Роз'яснення містять інформацію щодо показників форми державного статистичного спостереження №2-торг (авто) "Звіт про продаж і запаси автотранспортних засобів, деталей та приладдя до них" про структуру товарообороту та запасів підприємств, наявність об'єктів торгової мережі з продажу автотранспортних засобів, деталей та приладдя до них та інших об'єктів сфери послуг.

Джерелами даних форми є такі первинні облікові документи:

- товарно-транспортні накладні,

- товарно-грошові звіти,

- квитанції установ банків, поштових відділень,

- прибуткові касові ордери, видаткові касові ордери,

- журнал реєстрації прибуткових та видаткових касових документів,

- касові книги, книги обліку прийнятих та виданих касиром грошей,

- журнал обліку нафтопродуктів, які надійшли на автозаправну станцію і автомобільну газонаповнювальну компресорну станцію, акт приймання (здавання) нафтопродуктів з трубопроводу на АЗС, відомості на один відпуск, змінний звіт АЗС

Розділ I "Структура товарообороту" відображає продаж у натуральному (графа 1) та вартісному (графа 2) вираженні за наведеними товарними групами.

Розділ II "Запаси товарів (продукції)" відображає залишки товарів, придбаних з метою перепродажу, за фактичною купівельною ціною без ПДВ, на кінець звітного року.

Розділ III "Інфраструктура підприємства" містить дані на кінець звітного року (Роз'яснення Держстату від 05.12.2013 р. №18.1-12/34).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»