• Посилання скопійовано

Міндоходів перевіряє електронну звітність на наявність помилок

Міністерством доходів і зборів впроваджено нову послугу для платників податків, яка дозволить уникнути помилок при формуванні податкової звітності

Міндоходів перевіряє електронну звітність на наявність помилок

Специфіка роботи сервісу полягає у своєчасному виявленні наявних помилок у наданій звітності та можливості їх виправлення без застосування фінансових санкцій.

Так, надіслана платником декларація з податку на додану вартість одразу ж проходить арифметичний контроль та співставлення даних з наявною інформацією у базах Міндоходів. У разі виявлення під час звірки ризиків, вони одразу ж формуються в електронне повідомлення та надсилаються платнику для самостійного коригування податкової звітності.

Такий обмін інформацією сприяє знищенню податкового тиску на платника податків та поліпшенню партнерських відносин з легальним бізнесом.

Для електронного звітування потрібно лише отримати безкоштовний електронний цифровий підпис у філії Центру сертифікації ключів. Платники Голосіївського району можуть звернутись за послугою у Центр обслуговування платників за адресою: вул. Жилянська 23, каб. 104.

Джерело: ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»