• Посилання скопійовано

У звіті про виробництво алкоголю помилки не виправляються

Чинним законодавством не передбачено порядку самостійного виправлення помилок, допущених у звітах про обсяги виробництва та/або обігу спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів

У звіті про виробництво алкоголю помилки не виправляються

Міндоходів повідомило, що чинним законодавством не передбачено порядку самостійного виправлення помилок, допущених у звітах про обсяги виробництва та/або обігу (в тому числі імпорту та експорту) спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Встановлення недостовірності даних у звітах здійснюється шляхом проведення перевірки органами доходів і зборів України.

За неподання чи несвоєчасне подання звіту або подання звіту з недостовірними відомостями застосовується штраф у розмірі 1700 гривень.

Нагадуємо, що звіти надаються на паперових носіях та в електронному вигляді щомісяця до 10 числа наступного місяця. Датою отримання звіту вважається дата його реєстрації у відповідному головному управлінні Міндоходів України (Лист Міндоходів від 05.03.2014 р. №4313/6/99-99-21-02-15). 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»