• Посилання скопійовано

Заповнюємо електронну форму Звіту про контрольовані операції

При підготовці та поданні звітності в електронному вигляді, яка надсилається засобами телекомунікаційного зв'язку, слід додержуватися порядку, визначеного наказом ДПАУ від 10.04.2008 р. №233

Заповнюємо електронну форму Звіту про контрольовані операції

Міністерство доходів і зборів розглянуло питання щодо заповнення електронної форми Звіту про контрольовані операції та повідомляє.

При підготовці та поданні звітності в електронному вигляді, яка надсилається засобами телекомунікаційного зв'язку, слід додержуватися порядку, визначеного наказом ДПАУ від 10.04.2008 р. №233 "Про подання електронної податкової звітності".

Отож, обов'язковому заповненню підлягають, зокрема, такі рядки електронної форми Звіту про контрольовані операції:

- поле "Найменування територіального органу Міністерства доходів і зборів України, до якого подається Звіт про контрольовані операції" (у XSD-схемі позначене як "HSTI"), у якому зазначаються дані про територіальний орган Міндоходів, у якому платник податків перебуває на обліку;

- поле "Кількість додатків" (у XSD-схемі позначене як "R02G1"), в якому зазначається кількість додатків до Звіту про контрольовані операції;

- поле "Звітний новий" (у XSD-схемі позначене як "HZN"), заповнюється у разі подання нового Звіту про контрольовані операції в законодавчо передбачені терміни (Лист Міндоходів від 28.04.2014 р. №9919/7/99-99-19-03-01-17).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»