• Посилання скопійовано

Для підтвердження витрат на проїзд - надайте роздрукований електронний квиток

Для звітування за витрачені кошти пасажир повинен пред’явити Посадочний документ, що передбачено Інструкцією про службові відрядження в межах України та за кордон

Для підтвердження витрат на проїзд - надайте роздрукований електронний квиток

Держадміністрація залізничного транспорту розглянула звернення щодо електронного документу, оформленого через мережу Інтернет та повідомляє.

Відповідно до Порядку оформлення розрахункових і звітних документів при здійсненні продажу проїзних і перевізних документів на залізничному транспорті, затвердженого спільним наказом Мінінфрастуктури та Міндоходів від 30.05.2013 № 331/137, Посадочний документ є розрахунковим документом.

Тому для звітування за витрачені кошти пасажир повинен пред’явити Посадочний документ, що передбачено Інструкцією про службові відрядження в межах України та за кордон (Лист Держадміністрації залізничного транспорту від 25.09.2013 р. № 11/1698).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»