• Посилання скопійовано

Податківці роз'яснили, як звітувати платникам податків м. Слов’янська та Слов’янського району

Якщо не має можливості надати звітність до Слов’янської ОДПІ особисто, варто скористатись послугами пошти або надати звітність по e-mail

Податківці роз'яснили, як звітувати платникам податків м. Слов’янська та Слов’янського району

ГУ Міндоходів у Донецькій області звертає увагу платників податків м. Слов’янська та Слов’янського району, що з  питань отримання   адміністративних   послуг та інших сервісів можна звертатися за телефонами:

(062)-301-52-79;

301-52-75;

301-52-77.

Якщо не має можливості надати звітність до Слов’янської ОДПІ  особисто, варто скористатись послугами пошти або надати звітність засобами e-mail.

Безкоштовні ключі електронного цифрового підпису можна отримати в будь-якому регіоні України  у відокремлених пунктах реєстрації ключів  АЦСК ІДД Міндоходів.

Адреси та контактні телефони відокремлених пунктів реєстрації ключів, а також необхідні форми документів для отримання безкоштовних послуг ЕЦП, можна переглянути на офіційному сайті  АЦСК ІДД Міндоходів.

Для подання звітності засобами e-mail можно скористатись безкоштовним програмним продуктом «Електронний кабінет платника податків»  або безкоштовним програмним забезпеченням, які  розташовані на офіційному сайті Міндоходів в банерах «Електронний кабінет платника податків»,   «Електронна звітність».

Джерело: ДФС у Донецькій області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»