• Посилання скопійовано

Бізнесмени із зони АТО мають можливість звітувати в столиці

Всі платники Донеччини та Луганщини, які тимчасово перебувають на території Києва, можуть звітувати до будь-якої податкової інспекції столиці

Бізнесмени із зони АТО мають можливість звітувати в столиці

Події, які відбуваються сьогодні в зоні проведення «АТО», а саме на території Донецької та Луганської областей України, вимагають від державних установ більш гнучкого підходу для вирішення проблемних питань, які виникають. Так у Міністерстві доходів і зборів України ці проблеми пов’язані з неможливістю, патріотично налаштованих платників, подати, за місцем реєстрації, звітність, нарахувати та сплатити податки.

У вирішенні цих невідкладних питань Міндоходів йде на зустріч всім платникам, із визначених регіонів України надаючи їм можливість прозвітувати та вчасно сплатити податкові зобов’язання перед державою. Для цього залучені всі Центри обслуговування платників усіх територіальних органів Міндоходів.   

Цей тимчасовий сервіс для платників Донецькоі та Луганськоі областей, введений з метою забезпечення можливостей, навіть в бойових умовах, виконати всі вимоги Податкового кодексу України.

Всі платники Донеччини та Луганщини, які тимчасово перебувають на території Києва можуть скористатися цією можливістю та звітувати до будь-якої податкової інспекції столиці.   

Джерело: ГУ ДФС у м. Києві

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»