• Посилання скопійовано

Фонд гарантування вкладів фізосіб переніс строки надання звітності

Фонд гарантування вкладів фізосіб прийняв рішення про перенесення строку надання Звіту про вклади фізичних осіб

Фонд гарантування вкладів фізосіб переніс строки надання звітності

У зв'язку з установленням Нацбанком для банківської системи особливого порядку роботи у період з 29 грудня 2014 року по 8 січня 2015 року та перенесенням строків надання звітності Фонд гарантування вкладів фізичних осіб прийняв рішення про перенесення строку надання Звіту про вклади фізичних осіб в учасниках Фонду гарантування вкладів фізичних осіб - форма звітності №1Ф зі звітною датою 01.01.2015 до 27 січня 2015 року до 16.00 години.

Термін подання звітного файлу "L" - "Розрахунок регулярного збору у формі диференційованого збору, що підлягає сплаті до Фонду гарантування вкладів фізичних осіб" перенесено до 13 січня 2015 року.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»