• Посилання скопійовано

Форма статзвітності №31-авто: зміст та інформація про дані

Надано роз'яснення щодо заповнення форми державного статспостереження №31-авто (квартальна) "Звіт про перевезення автомобільним транспортом вантажів за видами вантажів та пасажирів за видами сполучення"

Форма статзвітності №31-авто: зміст та інформація про дані

Держстат надав роз'яснення, які містять інформацію щодо показників та змісту форми державного статистичного спостереження №31-авто (квартальна) "Звіт про перевезення автомобільним транспортом вантажів за видами вантажів та пасажирів за видами сполучення".

Форма охоплює дані за квартал звітного року. Показники I розділу форми "Перевезення вантажів" відображені в числах з двома десятковими знаками після коми, II розділу "Перевезення пасажирів автобусами" - з одним десятковим знаком після коми.

Форма включає дані:

- про роботу вантажних автомобілів, пов'язану з виконанням вантажних перевезень, у тому числі міжнародних, на власному й орендованому транспортному засобі, на комерційній основі (тобто за плату); обсяги перевезень, виконані пікапами та фургонами на шасі легкових автомобілів та на автопричепах;

- про роботу пасажирських автобусів на маршрутах, за разовими замовленнями інших юридичних осіб та в порядку індивідуального обслуговування фізичних осіб, уключаючи екскурсійні та туристичні перевезення пасажирів на комерційній основі. Містить дані обліку про перевезення пасажирів за всіма видами сполучення.

Показники форми не враховують даних про роботу рухомого складу для власних потреб юридичних осіб та їх відокремлених підрозділів та роботу власного рухомого складу, який передано в оренду (без водія) іншим юридичним та фізичним особам і документальний облік роботи яких виконуєтьсяними.

Розділ I "Перевезення вантажів" містить показники про роботу вантажних автомобілів, у тому числі у міжнародному сполученні, на власному й орендованому транспортному засобі, за договорами і разовими замовленнями, які сплачені через філії та представництва банку, при цьому інформація щодо підпорядкування підприємства та його клієнта не має значення. Дані, вказані в графі 1 можна вважати більшими або такими, що можуть відповідати значенню графи 2.

Розділ II "Перевезення пасажирів автобусами" містить показники щодо роботи пасажирських автобусів на маршрутах, за разовими замовленнями інших юридичних осіб та в порядку індивідуального обслуговування фізичних осіб, уключаючи екскурсійні та туристичні перевезення пасажирів на комерційній основі (тобто за плату).

Розділ II включає дані про пасажирські перевезення за видами сполучення - міські, з них в обласному (республіканському) центрі, приміські, міжміські та міжнародні перевезення (Роз'яснення Держстату від 04.12.2014 р. №17.4-12/61).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»