• Посилання скопійовано

Звітність з податку на прибуток: електронний формат

ДФСУ надала роз’яснення щодо електронних форматів (кодів форм) для звітування за 2014 рік з урахуванням двох граничних строків подання звітності

Звітність з податку на прибуток: електронний формат

У зв’язку з проведенням Податкової реформи, що передбачає, зокрема, зміни в оподаткуванні прибутку, порядку подання звітності та сплати податку на прибуток ДФС України листом від 30.01.2015 №2960/7/99-99-11-03-01-17 ”Про приймання звітності з податку на прибуток” надала роз’яснення щодо електронних форматів (кодів форм) для звітування за 2014 рік з урахуванням двох граничних строків подання звітності.

Так, було доопрацьовано податкові декларації з податку на прибуток банку, декларації на доходи (прибуток) страховика, декларації про результати спільної діяльності на території України без створення юридичної особи та звіт про використання коштів неприбуткових установ та організацій, електронні формати та схеми контролю електронних документів, а саме доповнено полями для зазначення позначки для базового податкового (звітного) періоду рік, яка раніше була відсутня.

Відповідно всі платники податку незалежно від типу базового податкового періоду квартал чи рік повинні заповнювати позначку, передбачену для типу періоду квартал. Платники, що звітують за 2014 або попередній рік з базовим податковим (звітним) періодом рік, повинні заповнити обидві позначки „Рік”. Таке саме заповнення має виконуватись при поданні у складі зазначених Податкових декларацій додатків СБ.

Детальніше з аналогічною інформацією можна ознайомитись на офіційному веб-порталі ДФС України у розділі Головна>Електронна звітність>Платникам податку про електронну звітність>Повідомлення платникам податків про подання електронної звітності.

 

Джерело: Кременецька районна державна адміністрація

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»