• Посилання скопійовано

За 2015 рік звітуємо за новою формою декларації з туристичного збору

Податківці роз'яснили, що нова декларація з турзбору буде використовуватись з 01.01.2016 р., у тому числі і для самостійного виправлення помилок, допущених у звітності за попередні періоди

За 2015 рік звітуємо за новою формою декларації з туристичного збору

Фахівці ДФСУ в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 123.04) нагадують, що наказом Мінфіну від 09.07.2015 р. № 636 затверджено нову форму податкової декларації з туристичного збору. Наказ набрав чинності 18.08.2015 р.        

З огляду на те, що базовим податковим (звітним) періодом для платників туристичного збору є календарний квартал, то форма податкової декларації з туристичного збору, затверджена Наказом № 636, буде використовуватись платниками збору для складання звітності за 2015 рік починаючи з 01.01.2016, у тому числі і для самостійного виправлення помилок, допущених у податковій звітності за попередні звітні (податкові) періоди.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»