• Посилання скопійовано

Заповнення полів 2 та 3 у разі уточнення показників декларації з податку на прибуток

ДФСУ роз'яснила, що заповнення цих полів залежить від способу уточнення показників - у складі звітної (звітної нової) декларації чи в уточнюючій декларації

Заповнення полів 2 та 3 у разі уточнення показників декларації з податку на прибуток

ДФСУ нагадує, що на підставі статті 50 ПКУ самостійне виправлення помилок здійснюється шляхом уточнення показників декларації у складі звітної (звітної нової) декларації за поточний звітний (податковий) період з поданням додатка ВП або в уточнюючій декларації.

У разі уточнення показників у складі звітної (звітної нової) декларації поле 2 «Звітний (податковий) період» та поле 3 «Звітний (податковий) період, що уточнюється» заповнюються одночасно. При цьому у полі 2 зазначається звітний (податковий) період, за який подається Декларація, а у полі 3 - звітний (податковий) період, який уточнюється.

У разі подання уточнюючої декларації у полі 2 «Звітний (податковий) період» та у полі 3 «Звітний (податковий) період, що уточнюється» відображається звітний (податковий) період, що уточнюється.

Дивіться також аналітичну статтю від редакції ДК "Уточнюємо декларацію з прибутку" (для передплатників).

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»