• Посилання скопійовано

Граничні терміни подання алкогольно-тютюнової звітності

ДФСУ роз'яснила, що госпcуб’єкти, які отримали ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями або тютюновими виробами, подають звітність щомісяця до 10 числа (9 число – останній термін подачі)

Граничні терміни подання алкогольно-тютюнової звітності

Податківці в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 115.03) повідомили, що суб’єкти господарювання, які отримали ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями або тютюновими виробами, подають звітність щомісяця до 10 числа (9 число – останній термін подачі).

Звіти про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв та/або тютюнових виробів у роздрібній мережі подаються засобами електронного зв’язку у порядку, передбаченому для податкової звітності, до органу ДФС за місцем реєстрації такого суб’єкта господарювання.

Перший звітний період – квітень 2016 року. Останній день подання звіту за квітень 2016 року – 10 травня. Адже, як відомо, 9 травня є святковим (вихідним) днем. А згідно з п. 5 ст. 254 ЦКУ, якщо останній день строку припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, днем закінчення строку є першим за ним робочий день.

Докладніше про ключові нюанси подання алкогольно-податкової звітності читайте в аналітичному матеріалі від "ДК" (для передплатників).

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»