• Посилання скопійовано

Роботу веб-сервісу "СОТА" відновлено: звернення від розробників

Оприлюднено звернення розробників "СОТА" з повідомленням про відновлення роботи веб-сервісу, що дає змогу реєструвати податкові накладні та розрахунки коригування, подавати звітність та обмінюватися документацією з контрагентами

Роботу веб-сервісу "СОТА" відновлено: звернення від розробників

На офіційній сторінці розробників у  мережі facebook з'явилося звернення розробників "СОТА" з інформацією про відновлення роботи веб-сервісу.

"Шановні користувачі,

Поспішаємо повідомити, що роботу веб-сервісу «СОТА» відновлено!

Всі Ваші дані доступні для використання і Ви можете знову реєструвати податкові накладні та розрахунки коригування, подавати звітність та обмінюватись документами з контрагентами. Окрім того, тепер у «СОТА» також реалізовано функціонал та форми по системі моніторингу відповідності ПН/РК критеріям оцінки ступеня ризиків", - йдеться у зверненні. 

Також розробники веб-порталу зазначили, що  всі користувачі, які мали діючу ліцензію «СОТА» станом на 04.07.17 р., отримають додатковий місяць користування ліцензійним веб-сервісом>>>

"Для безпеки користувачів при першому вході у веб-сервіс «СОТА» пропонується зміна існуючого пароля на новий. Вам необхідно ввести спочатку поточний пароль, а після цього – ввести новий пароль. Після збереження змін потрібно авторизуватися за допомогою нового пароля. Якщо у Вас виникнуть труднощі при авторизації, зверніться, будь ласка, в особисті повідомлення", - наголошують у "СОТІ".

Джерело: M.E.Doc

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»