• Посилання скопійовано

Підприємство втратило статус малого: як подавати фінзвітність?

Якщо підприємство протягом року втратило ознаки відповідності критеріям малого, то за звітний період, у якому це відбулось, і за подальші періоди звітного року фінансовий звіт має складатися відповідно до НП(С)БО 1

Підприємство втратило статус малого: як подавати фінзвітність?

ДФС в Одеській області  в індивідуальній консультації від 01.08.2018 р. №3343/ІПК/15-32-12-01-04 зазначила, що  малі підприємства складають Фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва в складі Балансу (форма №1-м) і Звіту про фінансові результати (форма №2-м).

Якщо мале підприємство за результатами діяльності протягом року втратило ознаки відповідності критеріям, то фінансовий звіт таким підприємством складається за звітний період, у якому це відбулось, і подальші періоди поточного (звітного) року відповідно до НП(С)БО 1.

Щодо можливості подання малим підприємством фінансового звіту суб'єкта малого підприємництва за I-ше півріччя 2018 року за формою, передбаченою Положенням №25, після подання ним Балансу (Звіту про фінансовий стан) та Звіту про фінансові результати (Звіту про сукупний дохід) за I-й квартал 2018 року згідно з Положенням №1, то з цим питанням податківці рекомендують звернутися до Мінфіну. 

***

Читайте також:

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»