• Посилання скопійовано

Як правильно відобразити у формі №1ДФ подарунок не в грошовій формі?

Вартість дарунків, яка не перевищує 25% однієї мінімальної заробітної плати (у розрахунку на місяць), встановленої на 1 січня звітного податкового року, відображається в формі №1ДФ під ознакою доходу «160»

Як правильно відобразити у формі №1ДФ подарунок не в грошовій формі?

ДФС у Тернопільській області нагадує, що порядок заповнення та подання податковими агентами форми №1ДФ затверджено наказом Мінфіну від 13.01.2015 р. №4 (далі – Порядок).

Згідно з Довідником ознак доходів, вартість дарунків, яка не перевищує 25% однієї мінімальної заробітної плати (у розрахунку на місяць), встановленої на 1 січня звітного податкового року, відображається в податковому розрахунку за ф. 1ДФ під ознакою доходу «160».

При цьому, якщо вартість дарунка перевищує вказаний розмір, то уся сума такого дарунку відображається у податковому розрахунку за ф. 1ДФ під ознакою доходу «126» як додаткове благо.

Нагадаємо, що у 2018 році неоподаткована вартість подарунку становить  930,75 грн. Докладніше про це ми писали тут

***

Читайте також:

Усі новини на тему>>

Джерело: ДФC у Тернопільській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»