• Посилання скопійовано

Як заповнювати таблицю 1 звіту з ЄСВ на працівників-інвалідів? – роз'яснення від ДФС

Інформація не впливає на показники підсумкових рядків у таблиці 1 звіту з ЄСВ і на сплату ЄСВ

Як заповнювати таблицю 1 звіту з ЄСВ на працівників-інвалідів? – роз'яснення від ДФС

Податківці надали роз'яснення у підкатегорії 301.06.01 «ЗІР» щодо випадків заповнення рядків 3.2.1, 3.3.1 та 3.4.1 таблиці 1 звіту з ЄСВ.

Рядки 3.2.1, 3.3.1 та 3.4.1 таблиці 1 звіту з ЄСВ заповнюються у випадку застосування роботодавцями ставок ЄСВ для працюючих осіб з інвалідністю за ставками 8,41%, 5,3%, 5,5%  при нарахувані суми зарплати, суми винагороди фізичним особам за виконання робіт (надання послуг) за ЦПД, виплати допомоги по тимчасовій непрацездатності та допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами.

У вказаних вище рядках суми є довідковими, з метою визначення недоотриманих ПФУ сум ЄСВ, які були б сплачені роботодавцями при застосуванні ЄСВ у розмірі 22%.

Така інформація не впливає на показники підсумкових рядків у таблиці 1 звіту з ЄСВ і на загальну суму ЄСВ до сплати.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»