• Посилання скопійовано

Увага! Календар подання статистичної та фінансової звітності у 2019 році

Держстат оприлюднив Календар подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності у 2019 році

Увага! Календар подання статистичної та фінансової звітності у 2019 році

Держстат України на своєму офіційному сайті оприлюднив Календар подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності у 2019 році. 

Переглянути календар>>

А от Загальний табель (перелік) форм державних статистичних спостережень та Альбом форм державних статистичних спостережень поки що є лише у проекті. Про них ми писали тут (у вересні 2018 року – про проект табелю) і тут (у жовтні 2018 року – про проект альбому).

Яку статистичну та фінансову звітність можна буде подавати в електронному вигляді у 2019 році – читайте тут >>

За якими звітами змінено термін та періодичність подання? Які звіти скасовано, а до яких внесено зміни? За якими формами не проводяться державні статспостереження? Про це читайте тут.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»