• Посилання скопійовано

Кабінет респондента — новий сервіс від Держстату

Держстат запустив роботу нового сервісу для електронного звітування – безкоштовне програмне забезпечення «Кабінет респондента». Доступ до нього відкрито з 1 лютого 2019 року

Кабінет респондента —  новий сервіс від Держстату

Держстат запровадив роботу нового сервісу для електронного звітування –  безкоштовне програмне забезпечення  «Кабінет респондента».

Доступ до «Кабінету респондента» відкрито з 1 лютого 2019 року за посиланням>>

У «Кабінеті респондента» можна в онлайн-режимі звітувати за формами державної статистичної звітності.

Для реєстрації та роботи в «Кабінеті респондента» необхідно мати електронний підпис із двома сертифікатами: для підписання та шифрування (у разі відсутності сертифіката шифрування, обов’язковість якого передбачена наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України  №739, потрібно звернутися до кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг для його отримання). 

Наразі сервіс підтримує електронний підпис одного з наведених нижче кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг (акредитованих центрів сертифікації ключів - АЦСК):

Перелік АЦСК, які підтримуються в «Кабінеті респондента», буде розширюватися.

Коректна робота в «Кабінеті респондента» можлива в браузерах Internet Explorer версії не нижче 9, Mozilla Firefox 35+, Opera 12+, Google Chrome 45+.

У разі виникнення питань щодо роботи в «Кабінеті респондента» Ви можете скористатись інструкцією користувача, розміщеною безпосередньо у «Кабінеті респондента», або звернутись за консультацією до територіальних органів Держстату (телефони наведені на головній сторінці в розділі «Контакти»).

***

Читайте також: Яку звітність до Держстату можна подати в електронній формі? Оновлено перелік 

Джерело: Державна служба статистики України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»