• Посилання скопійовано

Мінфін підкоригував методрекомендації зі складання звіту про управління

Зміни до Методрекомендацій не дуже суттєві, більше косметичні. Зокрема, Мінфін вирішив у них більше наголосити на рекомендаційному характері цього документа

Мінфін підкоригував методрекомендації зі складання звіту про управління

Мінфін наказом від 18.01.2019 р. №27 затвердив зміни до Методичних рекомендацій зі складання звіту про управління, затверджених наказом МФУ від 07.12.2018 р. № 982. Про них ми розповідали раніше тут>>

Зміни до Методрекомендацій не дуже суттєві, більше косметичні. Мінфін вирішив у них більше наголосити на рекомендаційному характері цього документа.

Наприклад, уточнено, що ці рекомендації рекомендуються (раніше - можуть застосовуватися) підприємствам, які відповідно до законодавства складають звіт про управління (крім банків, бюджетних установ, мікропідприємств та малих підприємств). Або ж назву розділу ІІІ «Розкриття інформації у звіті про управління» змінено на  «Рекомендації щодо розкриття інформації у звіті про управління».

Крім того,  норми п. 3, 4, 5 розділу IV «Подання та оприлюднення звіту про управління» щодо порядку складання консолідованого звіту материнськими компаніями перенесли у розділ ІІI. Сам розділ IV виключено.

Усі зміни можна переглянути тут (завантажити).

***

Читайте також: Хто з підприємств має складати звіт про управління?

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»