• Посилання скопійовано

Заповнення декларації «єдинників» ІІІ групи: відеоурок №2 від ДПС

Податківці розповіли, як заповнити декларацію єдиного податку «єдинникам» ІІІ у Е-кабінеті

Заповнення декларації «єдинників» ІІІ групи: відеоурок №2 від ДПС

Податкова служба продовжує серію відеоуроків, в яких роз’яснює як правильно користуватися електронними сервісами. Другий відеоурок присвячено заповненню квартальної декларації фізичними особами-платниками єдиного податку, які перебувають на ІІІ групі.

Подати таку декларацію ФОПи можуть за допомогою приватної частини Електронного кабінету. Нагадуємо, щоб увійти до приватної частини необхідно скористатися електронним ключем.

У відео ви дізнаєтеся, як укласти з податковою договір про визнання електронних документів, який потрібний для заповнення декларації, та як заповнити саму податкову декларацію.

Закликаємо платників користуватися електронними сервісами та не виходити з дому без зайвої потреби.

***

Читайте також: ДПС запустила серію відео щодо роботи з її Е-сервісами

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»