• Посилання скопійовано

Знайомимося зі строками подання звітів до Держстату у 2022 році: проєкт календаря

Держстат оприлюднив проєкт Календаря подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності на 2022 рік

Знайомимося зі строками подання звітів до Держстату у 2022 році: проєкт календаря

Держстат на своєму офіційному сайті оприлюднив Проєкт календаря подання форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності на 2022 рік.

Переглянути календар>>

Нагадаємо , що минулого тижня Держстат також опублікував на 2022 рік проєкти:

При цьому зазначено, що респонденти можуть вибрати найбільш прийнятний для себе спосіб подання звітності:

  • у формі електронного звіту;
  • поштою або факсом (з подальшим підтвердженням на паперових носіях) на адресу відповідного Головного управління статистики (звертаємо увагу, що у цьому разі датою подання звітності є дата отримання оригіналів звітів органами державної статистики);
  • безпосередньо при відвідуванні відповідного Головного управління статистики.

Звертаємо увагу, що 1 вересня на засіданні Уряду схвалено розроблений Держстатом проєкт Закону «Про офіційну статистику». Серед важливих положень законопроєкту - зменшення звітного навантаження на респондентів через розширення доступу органів державної статистики до даних інших державних органів. Про це читайте тут.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»