• Посилання скопійовано

Як знайти в Е-кабінеті нову декларацію юрособи-«єдинника»?

В Е-кабінеті у рубриці щодо подання звітності слід обрати тип форми «J01 Прибуток». Із запропонованого переліку форм обирають форму «J0103508» Декларації, зазначає відповідний орган ДПС

Як знайти в Е-кабінеті нову декларацію юрособи-«єдинника»?

Податківці у підкатегорії 108.01.05 ЗІР зауважили, що декларацію платника єдиного податку третьої групи (юридичні особи) (далі – Декларація) подають в електронному вигляді за ідентифікатором форми J0103508.

Для формування Декларації в режимі «Введення звітності» приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету користувач самостійно встановлює фільтр за параметрами: рік, період, щодо якого здійснюється звітування, за допомогою кнопки «Створити» обирає тип форми «J01 Прибуток». Із запропонованого переліку форм обирає форму «J0103508» Декларації, зазначає відповідний територіальний орган ДПС (регіон, район) у полі «Код ДПІ» (за замовчуванням встановлено орган ДПС за місцем основної реєстрації) та натискає кнопку «Створити».

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»