• Посилання скопійовано

В якій валюті фінансові агенти повинні надати відомості щодо підзвітних рахунків?

Фінансові агенти повинні надати відомості щодо підзвітних рахунків у доларах США та суми мають визначатися як доларовий еквівалент інших валют

В якій валюті фінансові агенти повинні надати відомості щодо підзвітних рахунків?

ДПС у Дніпропетровській області розповідає, що згідно з п. 1 ч. B р. I Додатка І Угоди FATCA: «Всі суми визначаються у доларах США та мають визначатися як доларовий еквівалент інших валют».

«З метою визначення залишку чи вартості фінансових рахунків, виражених у валюті, іншій, ніж долар США, звітна фінансова установа України повинна конвертувати порогові суми у доларах США, наведені у Додатку І, у таку іншу валюту з використанням офіційно опублікованого курсу валют, визначеного на останній день календарного року, що передує року, в якому звітна фінансова установа України визначає залишок чи суму» (п. 4 ч. С р. VI Додатка І Угоди FATCA).

 

Джерело: ДПС у Дніпропетровській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»