• Посилання скопійовано

Нюанси подання декларації з турзбору

Зокрема, колонки 5 та 6 («Ставка збору») розд. І додатка до декларації з турзбору в одному рядку не мають бути заповнені одночасно

Нюанси подання декларації з турзбору

ДПС у Закарпатській області розповідає, що при поданні декларації з туристичного збору у разі наявності в одному місці проживання (ночівлі) туристів – громадян України та які приїхали до України на відпочинок, чи можна ставки збору внутрішнього та в’їзного туризму зазначати у одному рядку у колонках 5 та 6 розд. І відповідно. 

Згідно з приміткою 7 у додатку до декларації у разі застосування в одному звітному періоді за одним місцем проживання (ночівлі) різних ставок розрахунок податкового зобов’язання за таким місцем проживання (ночівлі) здійснюється в окремих рядках.

Отже, колонки 5 та 6 («Ставка збору») розд. І додатка до декларації в одному рядку не мають бути заповнені одночасно. За наявності одночасно заповнених в одному рядку колонок 5 та 6 під час камеральної перевірки правильності розрахунку суми нарахованого збору (кол. 13 розд. І додатка) враховуватиметься найбільше значення ставки.

Джерело: ДПС у Закарпатській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»