• Посилання скопійовано

Чи потрібно заповнювати «єдиннику» 4 групи додаток про МПЗ під час коригування звітності?

До уточнюючої декларації «єдинника» необхідно додавати усі передбачені додатки (Розрахунок загального МПЗ за звітний рік, Відомості про наявність земельних ділянок)

Чи потрібно заповнювати «єдиннику» 4 групи додаток про МПЗ під час  коригування звітності?

ДПС у Львівській області повідомляє, що до форми податкової декларації платника єдиного податку четвертої групи внесено зміни, зокрема доповнено Додатком 3, який дає змогу відобразити розрахунок мінімального податкового зобов’язання (МПЗ) за податковий (звітний) рік.

Відповідно до затвердженої форми податкової декларації платника єдиного податку четвертої групи Додаток 3 є невід’ємною частиною податкової декларації. Позитивне значення МПЗ, розраховане у Додатку 3, переноситься до рядка 4 графи 7, сумується з податковими зобов’язаннями за І квартал (рядок 5 графи 7). Таке сумарне значення є загальним податковим зобов’язанням з єдиного податку четвертої групи.

Враховуючи зазначене, до уточнюючої декларації платника єдиного податку необхідно додавати усі передбачені додатки (Розрахунок загального мінімального податкового зобов’язання за податковий (звітний) рік, Відомості про наявність земельних ділянок).

Джерело: ДПС у Львівській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»