• Посилання скопійовано

Мінфін підкоригує НП(С)БОДС 102 «Консолідована фінансова звітність»

Оприлюднено проєкт Наказу Мінфіну «Про внесення змін до Національного положення (стандарту) бухгалтерського обліку в державному секторі 102 «Консолідована фінансова звітність»

Мінфін підкоригує НП(С)БОДС 102 «Консолідована фінансова звітність»

22 березня 2023 року оприлюднено проєкт Наказу Мінфіну «Про внесення змін до Національного положення (стандарту) бухгалтерського обліку в державному секторі 102 «Консолідована фінансова звітність».

НП(С)БОДС 102 «Консолідована фінансова звітність» доповнять нормами, згідно з якими у разі неподання на звітну дату консолідованої фінансової звітності контролюючими суб’єктами державного сектору, що розташовані на території району проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), Казначейство до загальної консолідованої фінансової звітності включає відповідні показники консолідованої фінансової звітності таких контролюючих суб’єктів державного сектору, яка була подана ними згідно із законодавством за попередній звітний період, зокрема: 

  • форми 1-дс «Баланс», якщо остання подана звітність є річною;
  • форм 1-дс «Баланс» та 2-дс «Звіт про фінансові результати», якщо остання подана звітність є проміжною (I квартал, перше півріччя, дев’ять місяців).

У разі затвердження наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»